”Jag ska aldrig blogga!”

Fram till i vintras var jag den som sa att jag aldrig skulle blogga! När jag och två vänner åkte på en lite resa för att filma en dokumentärfilm startade vi en blogg mest för att ge våra klasskamrater uppdatering för hur det gick för oss.  Det var där jag började fastna. Men då hade vi fortfarande något speciellt att berätta om. I mars flyttade jag och en av dessa tjejer ihop under vår praktik i Stockholm och vi hade efter vår första blogg fått mycket god respons. Folk tyckte att vi skrev roligt och hade roliga bilder vi berättade kring och de ville se mer av det. Så då kom vår Stockholmsblogg igång där vi berättade om våra bravader i huvudstaden under praktiken.

I den bloggen blev det mer och mer att man ville lägga in privata saker, vilket inte alltid passade då vi var två på denna så ja, nu har jag startat en egen, och jag har nog en hel del att berätta för den som är intresserad, så det ska nog gå bra.

Det här blir alltså en blogg av mig, Erika, som kommer handla om de speciella tillfällena i mitt liv, inte så ointressanta saker som vad jag äter varje dag, tankar kring mitt liv just nu. Lite roligt, lite dumt, lite seriöst, lite tråkigt och såklart det roligaste, bilder! Vissa inlägg kommer att vara lösenordsskyddade av privata själ, så ni som vill se dessa får maila mig på ehuya@spray.se för att få lösenordet så att ni kan läsa och se bilderna.

Så, som jag sa om chinos för några månader sen; ”Det kommer jag aldrig att använda! ”så börjar jag nu att använda bloggning, i mina chinos…

Annonser

3 Responses to “”Jag ska aldrig blogga!””


 1. 1 Paulina 12 juni 2009 kl. 16:24

  Nu följer jag dig sys, lycka till med bloggandet. Jag skule aldrig heller göra det (blogga) men här är vi:)
  Love u, puss o kram storasyster

 2. 2 Sofie 12 juni 2009 kl. 17:06

  Haha jag visste väl att det skulle komma 😉

 3. 3 Hella 13 juni 2009 kl. 22:51

  Haha fint då!!!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
juni 2009
M T O T F L S
    Jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Annonser

%d bloggare gillar detta: