Sommarplågan är här

Ja, då har vi sommarplågan här! Parapapa papapa parapapa….

 

Se film, vara inne på internet och spela gitarr samtidigt, det går faktiskt! Det är vad jag har gjort ikväll i alla fall. Jag har verkligen svårt att göra en sak åt gången… Är väl det jag borde öva på om jag ska må bättre…hmm.

I går åkte Nicklas iväg över helgen, tillbaka norrut i landet för att hjälpa en kompis att flytta. Jag tänkte passa på att träffa vänner jag inte sett på länge och på kvällen kom Sofie över och vi såg Talang och sedan en film. En lustig film, No country for old men, men ändå okej att spendera en fredagskväll med.

 

I dag har det bara varit en slappdag och jag kände bara för att vara hemma. Fick inte så mycket som jag ville gjort, men ändå lite städning, cykling till affären och lite avslappning hann jag med.

 

Nu är man alltså tillbaka och bor i Linköping. Känns lustigt. Det är ju inte som förr men ändå känner man sig hemma. Några vänner är kvar, många har flyttat precis som jag gjorde men familjen är kvar och det känns skönt att ha dom nära. Även man inte träffar dom speciellt ofta känns det ändå tryggt att ha dom nära igen, speciellt nu när man inte är på topp. Så i morgon ska jag över och hälsa på, då hade de tid att ses i lugn och ro. Har som sagt suttit ikväll och spelat lite, har saknat det… Så i morgon tar jag med mig lite låtar jag letat fram ackord till under kvällen så att pappa och jag kan sätta oss o spela lite på guran och sjunga med våra vackra stämmor. Varför tar man sig inte tid till att göra sånt man älskar och mår bra av mer?? Borde inte vara svårt…men det är just det det är..

 

Nu ska jag försöka se klart Babel utan att göra något annat. Kanske äta lite godis till…

Annonser

2 Responses to “Sommarplågan är här”


  1. 1 Paulina 14 juni 2009 kl. 10:02

    Själv somna jag ifrån babel, hoppas den sluta bra. Önskar jag bodde nära er med, saknar er.
    PoK

  2. 2 Madde 16 juni 2009 kl. 5:07

    Hej, gud vad snäll du är =) jag kan när som idag. Datorn kommer att stå på, så säg från 12 och framåt svensk tid så kan jag. Detsamma imorn fast då från 14, har min sista tenta på kvällen =) se om du kan då annars får vi hitta nån annan tid som passar =) puss


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
juni 2009
M T O T F L S
    Jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Annonser

%d bloggare gillar detta: