Peace & Love och mardrömmar

Nu är jag på festivalen Peace & Love och jobbar med att filma runt på området. Det är jag, Annie, Micke och Sebbe som kommer från Högskolan och jobbar genom dom. Sen filmar vi tillsammans med ett gäng från Year Zero som förra året, fast detta år är det ett lite annat upplägg. Det ska göras en dokumentärfilm för Peace & Love:s 10 år och vi har delat upp arbetet under dagarna. De första dagarna ska vi filma de föreläsningar, debatter, danser och annat som håller till på området under de såkallade Forumdagarna, måndag till onsdag. Sen torsdag till lördag är det de stora konserterna.

Igår filmade jag en debatt som inte blev en debatt.. Vi hade förväntat oss skrikande ord, höttande med fingrarna eller t.o.m. pajkastning, men de var så snälla mot varandra och så fort det höll på att hända något, någon sa nåt som man tänkte: ” Nu tänder den andra till och så blir det bråk, bra!” Men nej, då säger den andra tillbaka att ”vi är ju alla människor och tycker olika…” Vad är det för dabatt??? Tråkigt.. Sen filmade jag även en dansuppvisning där det var dåligt ljus och man fick ingen skärpa.
Det som gick bäst i dag var när jag och Sebbe gick runt för att se hela området och leta efter campingen, då passade vi på att ta lite bilder på tomma insläppsställen, tomma plättar, oöppnade stånd, uppbyggnad av scener och de första folket som kommit dit. Vi stannade också ett tag och fångade en teater som spelade upp publikens drömmar i en liten pjäs, Drömspel.

När vi åkt hem igår och de andra släppte av mig vid Björns lägenhet, som jag så snällt fått låna hela veckan, tyckte jag mig se en tjej sitta i en bil. Jag kollade först bara lite snabbt, men när jag svängde om med bilen och lysena riktades mot henne satt hon fortfarande helt stilla. Jag blev rädd eftersom jag verkligen tyckte det såg ut som att hon var helt livlös. Annie blev rädd av vad jag skrek ut och killarna försökte lugna oss med att det inte var någon tjej utan bara sätet som var framåtlutat. Men jag ville inte ge mig så tillslut fick Sebbe och Micke gå fram till bilen och titta ordentligt. Som tur var så var det ingen tjej och efter att jag vågade mig fram mot bilen också så insåg jag också att det var sätet som var framåtlutat och hade nåt konstigt skynke över sig. Men det var ändå läskigt och jag var rädd att få mardrömmar i natt. Satte på TV:n direkt när jag kom innanför dörren och glömde skönt nog snart bort den otäcka upplevelsen 😛

Nu blir jag snart hämtad för en ny dag på fälten. Uppdatering kommer, ska försöka ta lite bilder i dag också!
Peace & Love!

Annonser

3 Responses to “Peace & Love och mardrömmar”


 1. 1 Paulina 23 juni 2009 kl. 18:31

  Tack jo namnsdag hade jag:)
  Idag har vi varit på playan hela dagen.
  Hoppas ni har lika gött väder hela vckan, lycka till med allt.
  Är stolt över dig
  Puss o kram sy

 2. 2 Brunettsebbe 30 juni 2009 kl. 14:54

  hm, jag vill minnas att Micke skrek lika mkt som ni tjejer=P

  • 3 Eya 30 juni 2009 kl. 15:38

   Haha, ja kanske det, jag var i full gång med att vara rädd så tänkte inte på det 😀 Men du var modig Sebbe, det var du!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
juni 2009
M T O T F L S
    Jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Annonser

%d bloggare gillar detta: