Artikel och forumdag 2

I går lades en artikel om oss enormt duktiga elever ut på du.se, Högskolan Dalarnas hemsida. Se artikel.

I går vara också andra dagen på Forumdagarna som hålls på Peace & Love. Vad gjorde då jag under denna dagen. Jo, jag filmade ännu en debatt. Denna var mycket roligare att se på och att filma. Bland annat var två från Filip och Fredriks program, Boston Tea Party med, statsvetaren Stig-Björn Ljunggren och Historiker Bengt Liljegren, så bara dom gjorde det hela mer intressant. Publiken var också med i diskusionen och det blev lite sura ord mellan parterna och arga blickar. Så alltså, mycket bättre debatt än gårdagens!

Jag hängde också med för att vara ljud åt Sebbe när han filmade en föreläsning med Greenpeace och sen även en dansshow som var mycket bra! Sexiga tjejer som hoppade runt så smidigt och enkelt och man ville gärna va en av dom…

Har upptäckt att vårat förråd som är i ett konferansrum på hotellet Galaxen, där även Presscenter håller till, även är hotell för alla artister så har stött på en och en annan artist, sist var det Thomas Dileva som var sen till sin föreställning, men det lär ju bli mer och bättre artister vi kommer få se mot torsdagen.
DSC00350 DSC00348 DSC00351 
Här är Annie, Micke och Sebbe som är mina arbetskamrater under dessa dagar.

DSC00345
Såhär ser vi ut när vi ska iväg på jobb!

DSC00355  DSC00342
Vi har Foto-O pass som vi ska komma in överallt med, men ändå är det problem och vi fick ännu ett pass för att komma in exakt överallt… Alltid strul med dessa pass hit och dit.

 DSC00352 DSC00356 
Fortfarande bara lite folk på festivalen, men det är ändå mycket mer folk än det var förra året under dessa dagar. På torsdag kommer det inte finnas en öppen plats fri från människor.

DSC00359 DSC00358
Detta är häftet där schema för Forumdagarna, info om medverkande och artister och spelchema finns, samt en massa annan information om Peace & Love. Det som är inringat ska filmas! Prio ett!

I dag tog Sebbe och jag ledigt lite längre under dagen för ikväll ska vi jobba till sena timmar, eller typ ett i alla fall 🙂 Vi ska filma ett band det sista vi gör, Hoffmaestro. Så blir hämtad nu snart så lär väl ta på mig shortsen och solglasögenen och gå ut i solen!

Annonser

0 Responses to “Artikel och forumdag 2”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
juni 2009
M T O T F L S
    Jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Annonser

%d bloggare gillar detta: