Sista forumdagen och första flerkameraproduktionen

I onsdags var sista dagen med debatter och föreläsningar och vi filmade några poeter och Peter Wahlbeck som var riktigt rolig! Drev med olika dialekter, pratade om olika tiders porr och sjöng t.o.m. egna sånger om livets passion. Har nog missat att skriva att temat under dessa dagar har just varit Passion.
På kvällen blev det den första stora konserten vi filmade, Hoffmaestro & Chraa. De var grymma. Hade aldrig hört talas om eller sett dom förut, men de visste va de gjorde på scen. De va ca 11 stycken och öste gärnet, trots att sångaren nyss brutit foten sprang han som en galning på scen, och publiken var inte sena med att också ösa på. Eftersom det var den första stora konserten och också den enda under denna tid den kvällen var det ett stort tryck i publikmassan och det blev nästintill kaos. Annie och Micke som stod i diket framför scenen och filmade berättade att redan innan konserten började hade ett 30-tal fått lyftas över staketet där fram och blivit omhändertagna.  I går hörde vi rykten om att det var fem som fått åka in till sjukhuset och att en senare avlidit, men vet inte hur mycket det stämmer. Galet var det i alla fall. Hur ska det då bli de andra dagarna??

DSC00360 DSC00362
Har upptäckt att vid vårat konferansrum, förråd, finns det tillgång till gratis popcorn. Mums! Den andra bilden är just från Hoffmaestro där jag står högst upp i tornet och filmar. Trycket bakom tornet var också enormt och det märktes där jag stod då det gungade till rätt rejält några gånger…lite läskigt!

Annonser

0 Responses to “Sista forumdagen och första flerkameraproduktionen”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
juni 2009
M T O T F L S
    Jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Annonser

%d bloggare gillar detta: