Svettande F-skatt och budgeträkning

I dag följde jag med Nicklas till jobbet. Ville se hur han har det, och måste ju visa mitt intresse till hans jobb någon gång i månaden så varför inte passa på att ta med datorn och jobba lite själv på hans kontor. Hans varma kontor måste jag tillägga. Jag håller på att svettas ihjäl. Hur kan dom sitta här om dagarna framför datorn och jobba. Min kropp är som en geleklump, petar man på mig så blir det kvar ett fingeravtryck där man petade och datorn är säkert fylld med svett  från mina händer mellan tangenterna. Bikinin jag har på mig under hoppas jag kommer till användning när vi snart ska åka hem, vill förbi ett badställe och ska tvinga i badkrukan till pojkvän som jag har!

DSC00458Jag har i all fall fått en hel del gjort i dag här där jag sitter bland snitseltejp och horn överallt. Har snart skrivit klart den absolut sista rapporten som ska in till skolan, sen är jag helt klar och kan skicka efter mitt examensbevis!! Så även om siffrorna har snurrat runt mitt huvud och ibland fastnat på svetten i pannan när jag gjorde budgetuppföljning lyckades dom tillslut klistras in på de rätta ställena i dokumentet och summan stämde!
Jag har även skickat in F-skatt ansökan, så nu har jag snart egen firma och kan jag ta ett jobb om det kommer och letar efter mig 😛

För någon minut sen fick jag äntligen Spotify av min vän Sebbe, TACK! Som jag har väntat! Nu kan jag lyssna på all musik i hela världen, börjar med Hoffmaestro, och inte behöva tänka på att en polis helt plötsligt står bakom mig och spärrar in mig i en cell för all nedladdning man gör…. typ.. men alla serier och filmer då??

DSC00461Nicklas mitt i arbetet

Nu vill jag bada!! Vad kan man locka sin man med för att få som man vill…. jag tror jag vet 😀

Annonser

0 Responses to “Svettande F-skatt och budgeträkning”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
juni 2009
M T O T F L S
    Jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Annonser

%d bloggare gillar detta: