Bästa vänner är alltid bäst!

Nu är det dags för vardagen igen, menas att Nicklas är på jobbet och jag hemma. Under helgen har Nicklas lyckats slå ut en del av framtanden så han har ringt folktandvården och fått en tid. Jag ska också ringa runt till läkare och vårdcentraler för olika saker. Känner mig orklös och yr. Har försökt stå emot det över en vecka nu men har fått mer och mer värkar och igår även kramp på ställen jag aldrig haft tidigare så måste nog ta kontakt med läkare igen. Måste också ta tag i att få någon att prata med. Frågorna är många nu. Varför fungerar inte medicinerna på mig? Kan de inte hitta rätt snart så att jag kan få börja leva igen? Hur gör jag för att leva så normalt som möjligt? o.s.v.

I söndags kom en av mina bästa vänner Madde hem från Australien där hon varit ett halvår! Jag har saknat henne så mycket och igår träffades vi äntligen igen! Även Sofie, min andra bästa vän, kom och träffade oss och vi lagade god mat och åt choklad till efterrätt. Korkade även upp en flaska vin för att fira. Det är helt sjukt vad man känner varandra väl och trivs i varandras sällskap, när man inte setts på ett halvår men när man ses så känns det ändå som att det var igår! Vi pratade om allt möjligt, gamla minnen och nya händelser. Och när jag kom hem så konstaterade jag att jag också för första gången öppnat upp mig lite mer till några utanför familjen om min sjukdom och om hur jag mår. Det var svårt men lite kom fram. Vilket då visar på att jag känner mig trygg hos er vänner!

Sofie sa också att hon tyckte det var bra när jag skrev om hur jag mår i min blogg, både för mig själv och för andra som vill veta. Har varit så osäker på om jag ska skriva ner om min sjukdom och vad jag känner. Har aldrig varit något för dagböcker. Har bara allt i huvudet och tänker att jag kanske ska skriva ner det eller berätta för någon, men det blir aldrig av. Så har nu bestämt mig för att inte dölja något, eller jo lite kommer jag göra annars orkar nog inte jag eller nån annan med 🙂 Men jag ska försöka skriva mer i bloggen om vad som händer i mitt liv och sen får ni som läser bestämma om det är intressant för er eller inte, ingen tvingar er att läsa.

I gamla vänners sällskap behöver jag inte spela. Dom vet vem jag är. Dom har sett mig i mitt bästa jag och dom accepterar att jag inte längre är den jag var. Vi har varit med om det mesta, vi har haft de roligaste och galnaste åren, och vi har levt fan ihop. För dom behöver jag inte låtsas att jag fortfarande är där. För dom kan jag vara den jag är i dag utan att behöva skämmas. Synd bara att det känns som att ingen i t.ex. Falun vet vem jag var eller hur jag försökte vara. Jag försökte så gott jag kunde men varje dag var en kamp. Många gånger ångrade jag mig också att jag inte gjorde si eller så, att jag inte klarade av mer som jag egentligen ville. Men men, jag gjorde så gott jag kunde och ångrar inte tiden där uppe ändå. Jag hade bra vänner, jag hade kul och framförallt så klarade jag tillslut utbildningen! Men det känns så skönt att vara med personer som känner mig från botten!

kollage
Älskar er tjejer!

Annonser

3 Responses to “Bästa vänner är alltid bäst!”


 1. 1 Sofie 29 juli 2009 kl. 22:41

  Love you babe, FOREVER and EVER!

 2. 2 Hannah 30 juli 2009 kl. 7:47

  Hej Erika!
  Jag förstod att nått inte var bra med dig när vi bodde tillsammans i Falun. Men jag märkte också att du inte ville prata om det så jag frågade inget. Kanske jag skulle gjort det?
  Du skall i alla fall veta att du är en superskön tjej och det skall du aldrig tvivla på.
  Kram från Hannah

 3. 3 Hannah 31 juli 2009 kl. 7:42

  Hej!
  Bra att veta.
  Det skall bli jättekul med de nya katterna.
  De bor just nu hos en tant som äger mamma katten och hon tar inte hand om ungarna. Tanten alltså. Och mamma katt har försvunnit.
  Så de måste få ett nytt kärleksfullt hem att växa i tills de blir adopterade.
  Jo men visst är starbucks kvar. Min lilla tös.
  Hon mår jättebra och har fått en styvsyster och en ny husse. Så hon stormtrivs.
  Ja man gör ju vad man kan för djur.
  Kram!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
juli 2009
M T O T F L S
« Jun   Aug »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Annonser

%d bloggare gillar detta: