Håll mitt hjärta, håll mig hårt

Tycker så synd om Nicklas här hemma när jag ena stunden är hur gossugen som helst och trevlig, men i nästa hugger på han och vill inte bli rörd. Stackarn.. han kan ju aldrig veta hur han ska va mot mig. Men tror han lärt sig att när jag är irriterad är det bäst att låta mig va. Jag får komma när jag är på bra humör igen. Men kul för honom då. Att bara vänta på mig hela tiden och inte kunna göra spontana försök till att närma sig mig. Jag vet att han tål det, och han säger att han förstår, men jag känner sån skuld efter varje gång jag har rytit åt han eller inte velat bli kramad eller kysst och jag ångrar mig oftast direkt efter. Han säger att han älskar mig ändå och att han alltid är här för mig, vilket självklart gör mig glad men kan ändå inte låta bli att bli orolig för mig själv och det jag utsätter han för. Det är ju mot dom som jag är nära jag vill visa sin tacksamhet för allt dom gör för mig, men det är dom jag lättast blir irriterad och hugger mot. Så tråkigt.

Läste i min bok om depression att många yngre kvinnor, som jag, blir istället för nedstämda och ledsna, mer irriterade. Men hade det inte varit skönare för Nicklas om jag satt och grät istället för att vara irriterad hela tiden? Jag vet inte.. Han säger att han förstår ändå, att jag inte mår bra när jag är så, men om jag grät hade jag inte gjort honom lika illa. Eller?

I går hade jag i alla fall en bättre dag och vi åkte iväg till IKEA och blomstertorget för att köpa lite blommor och småsaker. Och jag tyckte jag höll mig riktigt lugn hela dagen mot han. Kändes jätteskönt.

Låten ”Fix you” med Coldplay säger det Nicklas vill säga mig.
Han vet att jag kämpar och gör mitt bästa men inte alltid når dit jag vill.
Jag har svårt att sova, jag gråter för all tid jag förlorar men han får mig att försöka göra något åt det, att göra det jag älskar även om det är svårt för att det ska ge mig livsgnistan tillbaka.
Han visar mig vägen, ljuset i livet, det positiva, och gör allt han kan för att ”fixa” mig. 
Hela texten ligger under Dikter/Citat – sidan.

 

Nicklas håller hårt om mig och skulle aldrig låta mig falla. För det så får han en stor och kärleksfull puss!
Älskar Dig Nicklas och är så stolt och glad att du står ut med mig och gör mitt liv enklare att leva.
I sex½ år har du varit det, för evigt ska du vara det; världens bästa pojkvän!
Håll mitt hjärta, håll mig hårt.

PICT3880kop PICT1534
DSCN3468 PICT3856
DSCN3440

Annonser

3 Responses to “Håll mitt hjärta, håll mig hårt”


 1. 1 Paulina 31 juli 2009 kl. 18:18

  He knows….that u love him:) Vet hur det är, blir med irriterad istället. Märkligt det där. Vi får tro på att det blir bättre, vi har hoppet sys. Älskar dig när du är arg, sur, uppsvälld, smal, glad, ledsen….ja alltid.
  Pok din storasyster

 2. 2 Lisa 31 juli 2009 kl. 20:11

  Hej sötis!

  Har uppdaterat mig på din sida nu, o kommer va duktigare på att läsa den framöver! Skönt o veta hur du känner o så ska du veta! Jag kommer alltid finnas här för dig!

  Pratade med Jacob idag, var nyfiken på vad han hade, och det visade sig att han hade det där andra, Ulcerös Colit. Han behandlades med så mkt som 40mg kortison förut, men fick hjälp av en specialist med annan kost ist berättade han. Jag berättade att jag hade en vän med Chron som önskar sig av med kortisonet. Då skickade han mig ett dokument från doktorn, som han sa hjälper precis lika mkt för Chrons sjukdom som för det han har. Det är inte så att han följer kosten till punkt och pricka men följer principen säger han. Idag äter han inte kortison alls, lever ett fullt normalt liv, förutom att han äter principen från det dokumentet. Han sa att det är en tidigare upplaga av doktorns slutresultat, men att det fungerar bra, och har gjort på flera andra som han känner också, även Chrons sjukdom. Han sa att han även pratade mkt med doktorn i början, som stöd o så. Jag ska ge dig dokumentet så får vi se om det fungerar på dig med! Hade ju varit grymt! 😉

  Försökte ringa förut o berätta men tror du sitter o äter mysmiddag med Nicklas! Kram till er båda!

  //Lisa

 3. 3 Rebecca 05 augusti 2009 kl. 16:03

  Hej gumman!
  Kan bara säga att jag känner igen mig och vet hur du måste känna dig. Visst är det dem som står oss närmast som får ta all skit. När de egentligen borde få mängder av rosor för att de orkar med oss ;). Det är inget konstigt att du stöter bort och känner dig irriterad. Men tro mig, att vara deprimerad är inte bättre än irriterad. Det innebär inte att du bara sitter och gråter utan dessutom blir du apatisk och ser allt i grått. Ingenting spelar någon roll och du är som en levande död. En zombie. Man får helt enkelt ta en dag i taget och om det är en dålig dag så får man varna människorna omkring en att man har en dålig dag och att om man råkar säga eller göra något så betyder det inte något egentligen.
  Jag har inte ”varit sugen” på någon närhet på 2,5 år. Stackars mange. de få gånger som jag närmat mig för att få en rodentlig kyss eller liknande så har han ofta backat ur i rädsla av att han kanske bär på någon infektionsbakterie som kan göra mig dödssjuk.
  Det är tur att du har Niklas. Han låter riktigt förstående och underbarl Precis en sån person som man behöver när man befinner sig i en livskris eller vad man ska kalla detta för.

  Till slut måste jag skriva en lite klycha som du får försöka att tänka på. Ingenting sker utan anledning! Det måste alltså finnas en anledning till att du tvingas gå igenom allt detta. Jag måste försöka tro på detta – för annars känns det alldeles för tungt. 3 år har redan gått och jag har inte en aning om när det blir bättre. om det nu blir det. Så…!

  kram kram
  //Rebecca


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
juli 2009
M T O T F L S
« Jun   Aug »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Annonser

%d bloggare gillar detta: