Slussar, marken, minigolf, utomhusbio….

I går åkte jag, Sofie och Madde till Bergs slussar för att sola och bada och guud vad skönt det var! Var länge sen jag låg och njöt i en så varm sol. Vi låg där i några timmar och solande, tog några dopp, snackade skit och såg ett antal båtar som slussades igenom i kanalen.

DSC00658_2
Solning precis intill Bergs slussar

DSC00660_2
Den sista slussen i Berg och utsikt över Roxen

DSC00662_2
Madde och Sofie glassar sig i solen

När vi var nöjda åkte vi och hämtade Karin från jobbet för att dra vidare till Sveriges äldsta och största marknad; Skänninge marken. Det var riktigt varmt och mycket folk men ändå okej då vi mötte många som åkte hem när vi kom. Det handlades saltgurka, 10-kronors saker och remmar, sånt man ska handla på en marken. Men det enda jag köpte förutom skräpmaten och en glass var två flaskor med Brunnebysaft och 4 par kalsonger till min pappa som han önskat! 😀 Vi mötte också upp Nicklas på marken efter han slutat sitt jobb, vilket var bra att det låg så nära då toaletterna där blev användbara.

När vi åkt hem igen till staden begav jag, Sofie och Madde oss ner till Sångån och satt till sista bussen hem gick och drack vin och spelade Chicago. Även tillåtelse gavs till Madde att röka då myggen inte var roliga. Gamla minnen gicks igenom igen och vi hade supertrevligt! Man kände sig lagom nyttig när folk sprang förbi i träningskläderna och vi satt och skålade 🙂

Har ju glömt nämna en annan underbar dag jag hade med två av mina underbaraste vänner. Kristin och Lotta. Vi sågs i onsdags och först spelade vår årliga minigolfturnering och sen gick vi ner till Kristins pappas båt som han nyligen köpt och lagt i Stångån för uthyrningar m.m. Där blev vi bjudna på kaffe, öl o kaka tillsammans med hela familjen Mårtensen. Vid 22-tiden drog vi vidare till Trädgårdsföreningen för att se utomhusbio, Bluffen med Richard Gere, rätt okej. Det blev betydligt skönare i svanskotan efter vi hade fått en ledig bänk att sitta på istället för direkt på gräset!

I dag blir det tyvärr inget bad då cykeln är paj och Nicklas inte kommit hem med bilen än. Men hoppas på det imorn i Rimforsa istället då vi ska grilla med familjen i Nergårn ikväll och vi blir kvar där över natten. Sen blir det barnvakt på lördagkväll..full rulle.

Annonser

1 Response to “Slussar, marken, minigolf, utomhusbio….”


  1. 1 Lisa 10 augusti 2009 kl. 14:30

    Åh låter jättemysigt! =)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
augusti 2009
M T O T F L S
« Jul   Sep »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Annonser

%d bloggare gillar detta: