Förbättring?

Vet inte om det är en förbättring nu eller om jag bara har några bra dagar. De bra dagarna kommer och går så jag vågar inte hoppas att det håller i sig ännu. Den nya medicinen kan ta några veckor innan den verkar helt också. Men de senaste dagarna har jag inte haft så mycket buksmärta som tidigare vilket har varit otroligt skönt!

Dessvärre märker jag av att kroppen inte är så pigg. När jag gick på stan i tisdags med Pernilla cyklade jag smidigt in till stan och sen gick vi i ca två timmar och sen var jag helt slut. Visste att jag skulle cykla hem också och det var precis att det gick. Musklerna är sega och hela kroppen känns ofta som spagetti och jag gäspade t.o.m. hela cykelturen hem…va lite pinsamt 😛 Likadant i huvudet. Jag är seg i tankarna och reflektioner. Min syn är värre också, antagligen p.g.a. medicinerna och jag ser drömmande. Ni vet som när man får stillbild på något och man inte kan släppa det. Så känner jag mig hela tiden. Och många dagar känns det som att jag går omkring med tårar i ögonen hela tiden. Även fast jag känner mig rätt så okej. Då påverkas synen dubbelt så mycket och jag får gå och blinka hela tiden för att försöka se klarare. Kan vara ångesten som kommer och går också. Den är jobbig just nu.

Jag försöker förvara de positiva tankar som kommer emellanåt. Att jag tänker på att det kommer lösa sig med jobb, jag kommer klara av det trots att jag är sjuk. Jag kommer få klarhet i allt och kunna gå vidare normalt sen. Jag bara längtar till det. Jag längtar till att känna mig helt  lycklig och säker igen. Det var länge sen och det är allt jag önskar.

I morgon åker jag till Sthlm och ska jobba på en frisörgala! Det ska bli jättekul. Jag märker ju att när jag väl får jobb så är jag såå energisk och intresserad så jag vet att jag i alla fall har valt rätt yrke. Sen stannar jag över i huvudstaden och på lördag kommer Nicklas upp och vi ska gå på musikalen Cats! Det ska bli en underbar helg och vi ska ha det supertrevligt! Hoppas humöret och magen är på bästa sidan också så allt blir lyckat 🙂

Annonser

2 Responses to “Förbättring?”


 1. 1 Paulina 03 september 2009 kl. 14:07

  Lycka till på jobbet, kul för dig.
  Du ska se att snart mår du som du vill. Vi får hoppas på det bästa. Under tiden finns vi många runt dig.
  Älskar dig
  Pok sys paulina

 2. 2 Sofie 03 september 2009 kl. 16:58

  Ni kommer få en toppenhelg tror jag 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
september 2009
M T O T F L S
« Aug   Okt »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Annonser

%d bloggare gillar detta: