Frisörgala och dansande katter

I fredags åkte jag upp till Stockholm för att jobba på en frisörgala i Berns salonger. Jag och Jennifer filmade när modellerna fixades med frisyrer och smink, de fina salongerna på Berns, och sen själva galan där det var prisutdelning till årets Nykomling, årets Avant Garde och årets Dam- och Herrklippning. Under galan var också modellvisningen där flera frisyrer visades upp på både killar och tjejer. Jag stod längst fram på catwalken och filmade när modellerna kom gående mot mig och sedan vände. Var lite svårt att hänga med i skärpan och med förflyttningarna men hoppas Jennifer fick några bra sekvenser att använda! Efter varje prisutdelning filmade vi också intervjuer med vinnarna.
Var riktigt kul att få vara med under denna dag och jag märker hur mycket jag saknar att jobba! Blev så sugen på att starta något nu så har massa idéer vi tjejer ska spåna på i morgon över ett möte på msn 🙂

DSC00771 kopiera
Berns salonger, Stora salongen. Mäktigt med de stora kristallkronorna och sedan middagen fint serverad under.

Jag jobbade från lunch till ca 23 och efter det åkte jag hem till kusin vitamin och fick sova i hans soffa. Morgonen efter åkte vi in till stan för att möta upp Nicklas. Vi gick till ett fik och var med under det stora pådraget som var precis utanför där vi satt; brandbilar, poliser och ambulanser kom det fler och fler av och det rök från en byggnad. Vi spekulerade vilt om vad det kunde handla om, bombhot, mord, brand, terrorister! 😛 Efter att Andreas sökt lite i sin iphone fick han reda på att det var rökutveckling i två tunnelbanestationer i stan p.g.a. att de byggde om nånstans.. inte mer än det alltså..

Vi gick sen en promenad längst med strandvägen, Andreas sa adjö vid Djurgårdsbron och Nicklas och jag gick vidare till Cirkus för att äta brunch. Gott gott var det och efteråt var det dags för att se musikalen Cats! Jag kom på mig själv att vara väldigt kritisk, vilket inte är ovanligt. Efter första akten hade jag inte alls mycket positivt att säga. Visst, de dansade och sjöng bra, men det var ingen handling och om det var någon var det trögt berättat. Efter andra akten hade jag ändrat mig något. Hade mot slutet förstått handlingen någorlunda, men tyckte det var något sent att man inte skulle förstå den för ens då. Superbra sång och dans, ljussättning och kostymer. Men tyvärr tycker jag att de kunde berätta handlingen lite bättre och enklare, det var lite för rörigt för min smak. Och lite för mycket dans. Trodde inte det skulle vara en dans-musikal utan teater-musikal, vilket jag hellre föredrar. Men efter jag sagt all min kritik kom även positiva saker fram 🙂 Så den får i alla fall en trea.

När vi kommit ut från Cirkus lyssnade Nicklas av sitt mobilsvar och märkte att de ringt från restaurangen där vi var tidigare. Brunchen hade ingått i våran biljett men drickat till hade vi glömt betala för!! 😀 Springnota! Vad pinsamt! Så vi gick in igen och ursäktade oss ett flertal gånger och betalade för våra två colaflaskor. Tur att han lyssnade av mobilen innan vi hade hunnit iväg från stället.

DSC00776
Katterna dansar

DSC00780
Katten som sjöng den största delen av låten som följdes genom hela musikalen, den låten man väntade på att få höra och rös när man hörde; Memory.

DSC00781
Visst köpte vi programmet och självklart har jag också noterna hemma med likadant omslag. Kom faktiskt ihåg den rätt bra trots de va några år sen jag spelade den sist.

Annonser

1 Response to “Frisörgala och dansande katter”


  1. 1 Madde 07 september 2009 kl. 20:57

    Hejsan. Tack så mkt =) känns riktigt bra här om TV-kanalerna bara kunde komma. Jag kan också när som. Vad sägs om imorn? Är alltid inloggad känns det som =) Kramar


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
september 2009
M T O T F L S
« Aug   Okt »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Annonser

%d bloggare gillar detta: