Jobb jobb jobb

Går ni in på den nya sidan: 3tjejer.se så kan ni se det vi gjorde på frisörgalan i fredags! Blev ett lyckat och uppskattat reportage. Och väldigt bra filmat! Speciellt med kameran framifrån på catwalken 😉 Eller hur?

Fick efter detta jobb faktiskt erbjudande att vara med lite till!! 😀 Så under nästa vecka ska jag hjälpa Jennifer igen med att filma lite reportage till hemsidan. Jag passar på att testa livet i Stockholm igen och har under september månad gratis boende hos en vän så varför inte??

Många tankar vandrar ändå. När jag väl får ett jobb, kommer jag klara av att jobba igen? Kommer jag trivas i Stockholm (för det är där jag antagligen kommer att hamna)? Kommer magen fortsätta vara bra? Vad händer annars? Kommer jag klara av att pendla, all omställning mellan veckoarbetet och helgerna i Linköping? Är jag stark nog nu?

Ja, fan i mig! Jag ska klara det! Jag gör allt för att klara det! För om jag får ett jobb jag trivs med kommer allt kännas bättre. Jag behöver få lite rutiner i mitt liv och få jobba med det jag älskar mest av allt! Får jag det kommer det vara så mycket enklare, än om jag får ta ett skitjobb bara för att. Pengar och karriär är inte allt, men det är ändå en stor del i livet som behövs för att vara lycklig, åtminstone karriären. Och mer pengar skadar inte då jag nu blir försörjd av Karln i huset 🙂

Hälsan är något bättre och jag hoppas det fortsätter så, då är det lättare att jobba på som man vill. Har haft mindre buksmärtor och jag har börjat se mer positivt framåt. Bara jag äter som jag ska och försöker att röra på mig så gott det går så mår jag mycket bättre. När jag väl har ett jobb jag kan bli lyckligt uppslukad av är det lättare att inte tänka på hur man mår heller och det känns i alla fall som att man mår bättre. Värre nu när man bara sitter hemma om dagarna och det är typ det enda man har tänkt på den senaste tiden. Nu ska jag fortsätta med tvätten och klippa ihop en showreel jag kan skicka ut till dom jag söker jobb hos.

För er som inte vet vad en showreel är så är det en lite kortfilm på ca. 1-2 min där man klippt ihop det bästa av vad man tidigare gjort, dokumentärer, reklamfilmer, fiktion, informationsfilmer m.m. På så sätt kan arbetsgivaren man skickar ut den till, tillsammans med sitt CV, istället för bara läsa, se vad det är man kan i både filmning, klippning, animering o.s.v. Önska mig lycka till på jobbfronten, för jag tror att jag är redo! 😀

Annonser

1 Response to “Jobb jobb jobb”


  1. 1 Sofie 10 september 2009 kl. 23:50

    Va härligt att läsa hur uppåt du är nu, jag blir riktigt glad för din skull! =)
    Pusss


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
september 2009
M T O T F L S
« Aug   Okt »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Annonser

%d bloggare gillar detta: