Avkopplings- och näringsbrist

Fan vilken stressperiod…jag vet knappt vad jag heter. Är ett superjobb jag fått chans till och jag vill så gärna klara det, men är rädd att jag inte gör det ibland. Igår jobbade vi över till kvällen och jag missade en middag och ni som känner mig vet att jag inte blir mig själv om jag inte får äta rätt och hålla mina tider. Detta vad inte vad jag behövde nu när jag dessutom är överfylld med jobb som ska göras och oron över det är superduper stor.

När jag kom hem igår, ca 20:30 var jag överhungrig. Jag lagade ändå maten vi tänkt ha, ris och kokt lax med citronsås. Så det var ju bra mat för magen. Men jag mådde så illa och kunde knappt få i mig nånting. När jag vaknade morgonen efter mådde jag så dåligt så att jag trodde att jag inte kunde jobba denna dag. Mådde så illa och hade ont i magen och verkligen skakade i hela kroppen!! Var tvungen att hålla glaset och skeden med två händer för att kunna få i mig frukosten! Fick tvinga i mig den för att få nån näring i mig. Fan ta mig. Jag har ju lärt mig vad jag behöver för att må bra, men ändå är det svårt när man är mitt uppe i ett jobb man vill göra bra och man tänker istället att ”jag klarar mig ett tag till”. Men det är ju det jag inte gör!!

Jag tänker inte låta mitt dumma sinne eller mina regelbundna matvanor förstöra det här jobbet för mig. Att inte äta och vara superstressad är inte min grej. Som tur var har jag underbara vänner och pojkvän som får mig att tänka på annat och koppla av en stund för att sen kunna återgå med ett lugnare sinne och klarare tankar.

Att få ett eget boende, eller iaf ett rum att hyra ganska snart kommer nog hjälpa mig att koppla av från en del stress och oro. Söker på blocket och andra ställen för fullt. Det är mycket skönare när man har ett tryggt hem att komma till. De som jag har fått bo hos nu har varit hur goa som helst och de har verkligen hjälpt mig, men jag behöver mitt eget. Jag behöver veta att här kan jag stanna, det är är mitt, här är jag inte i vägen för någon annan. Även om det är andra hand så är det ändå jag som betalar för att bo här och det är klart med kontrakt och så. Jag vet då också att det kommer bli bättre med maten. Att kunna handla hem det man behöver och inte bara dag för dag som det har varit nu när jag bott en natt här och en natt där.

En oro mindre kan göra  mycket för de andra.

Annonser

1 Response to “Avkopplings- och näringsbrist”


  1. 1 Paulina 26 september 2009 kl. 12:47

    Jag är glad för ditt jobb och din chans men du måste lyssna på kroppen. Jag känner igen mig i det du skriver, stresssystrarna:) Men det löser sig alltid, trots att väntan dit e skit jobbig. Men vi finns här….
    Jag hör av mig om vi hört nåt om boende, lycka till med allt sys. JAG ÄR STOLT ÖVER DIG OCH ÄLSKAR DIG!
    Pok Paulina


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
september 2009
M T O T F L S
« Aug   Okt »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Annonser

%d bloggare gillar detta: