Återfå de gamla livet litegrann

Har kommit på att jag under senare tid, år, glömt bort mina intressen. Jag vet inte vad som har hänt och jag är så ledsen för att det inte gått som jag egentligen velat. Jag har haft för mycket annat i huvudet och inte haft ro till att tillåta mig det som gör mig gladast. Träning, musik och vänner. Vad hände?? Under de senaste tre åren har jag bara kunnat koncentrera mig på en sak i taget känns det som. Och det som då har varit viktigast har varit att klara av skolan. Och tyvärr har andra saker fått stå åt sidan.

Jag, som förredetta träningsnarkoman, kämpade med att försöka ha kvar en viss träning genom att skaffa gymkort och träna med några kompisar. Men med tiden hanns det inte alls med då skolan fick gå före och resten av tiden gick åt till att vila kroppen och sinnet.

Samma sak har det varit med musiken. Jag har alltid försökt att ägna i alla fall några timmar i veckan åt musiken men tyvärr är det just det som har kommit allra mest åt sidan. Ett tag glömde jag faktiskt helt bort att musik fanns, jag spelade inget på mitt piano som jag släpat upp till Falun, jag sjöng inget och jag glömde t.o.m. bort att lyssna på musik!! Helt sjukt..

Det sista som jag försökt hålla vid liv har varit att hinna med mina vänner. Det har gått sisådär. Några vänner har inte riktigt förstått och dessvärre försvunnit mer och mer men jag har verkligen märkt vilka mina riktiga vänner är och har haft sån tur att de har väntat in mig och funnits där när jag haft tiden och orken över till dom.

För några kvällar sen kom jag just på detta; Hur kan jag låta det som gör mig allra gladast gå åt sidan?? Och för vad? Det är ju inte så att jag har så mycket annat nu att göra. Med denna tanke och tårar som kom den kvällen efter mitt konstaterande kom jag fram till att så här ska inte mitt liv vara, jag måste göra något åt det! Det är just dessa intressen som gör mig till mig! Det är träning, musik och vänner som gör en Erika Hultberg. Håller ni inte med? Jag kan inte låta allt annat omkring mig få förstöra MIG

Så… Nu har jag tagit tag i saken! Jag har börjat med att söka runt på vad Linköping har att erbjuda mig.

* När det gäller träning så har jag funderat på att börja träna på Nautilus. Ska kolla upp lite mer.

* De flesta körerna får man söka in igen till nästa termin. Men kören LiHtösen behövde fler A2:or direkt, som är den lägsta stämman för en tjej. Så i morgon kväll ska jag vara med på deras repetition och om jag efter den känner att jag kan tänka mig vara med så får jag göra en provsjungning för körledaren och några tjejer från kören!

* När mina vänner har tid ska jag träffa dom 🙂 Kristin, Lisa och Karin ska ja försöka träffa denna vecka. Och sen har ju nu Sofie kommit hem från Thailand så vi ska ses på torsdag!! 😀

Annonser

1 Response to “Återfå de gamla livet litegrann”


  1. 1 Sofie 14 oktober 2009 kl. 21:04

    Hur gick det med kören? Jag är nyfiken 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
oktober 2009
M T O T F L S
« Sep   Nov »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Annonser

%d bloggare gillar detta: