Min starka syster!

Paulina1

Här är hon; min starka, modiga och envisa syster. Varje gång jag läser om henne blir jag mer och mer stolt över henne. Tror inte att jag fortfarande förstår vad hon egentligen har varit med om och vad hon nu gör för att hjälpa andra, utan lär mig hela tiden mer och mer. Att hon vågar, att hon orkar. Hon lägger ner all sin tid, helt ideellt på att starta upp den viktiga föreningen, Novahuset, som vänder sig till kvinnor som varit utsatta för sexuellt övergrepp. Det är många som hör av sig till henne och det märks att föreningen verkligen behövs! Och att det läggs allt för lite resurser på detta.

nominerad_1030948b

Paulina har nu blivit nomineradav en vän i tävlingen Svenska Hjältar som Aftonbladet håller i. Och vilken hjälte hon är!! Eller hur?? Läs intervjuer hon gjort nu de senaste dagarna här och här. Och ni som ännu inte blivit medlemmar i Novahuset, bli det här! Det kostar ingenting och ni binder inte upp er på något. Ju fler som blir medlemmar och stöder föreningen, ju lättare är det för Paulina att få bidrag, som lokal och ekonomiskt stöd, till att kunna fortsätta verksamheten. Även en hjälte behöver hjälp från andra 🙂

Älskar dig syster! Du klarar allt och jag ser upp till dig! Läs även Paulinas blogg här där hon berättar om hennes liv nu.

Snart kommer min andra underbara syster på besök och vi ska nog ta en promenad i höstvädret och eftersom vi inte setts på ett tag blir det nog att prata massa om allt som hänt oss de senaste veckorna. Hon har också startat en blogg som ni kan läsa här. (Mycket länkar detta inlägg)

Är så härligt att ha systrar, de går inte att jämföra med nåt annat. De är vänner och familj på en och samma gång. De finns alltid där, även man inte alltid tycker lika eller har bråkat så är de ändå ens familj och man kommer snabbt tillbaka till samma underbara stämning man hade innan och det går att fortsätta som om inget har hänt. Härligt är det också att få vara mellansyster; att både ha en syster att se upp till och en att vara förebild åt 🙂 Hoppas jag iaf! 😛

Avslutar med utsikten från mitt sovrumsfönster i morse. En disig höstmorgon. Vackert!

höst

Annonser

2 Responses to “Min starka syster!”


  1. 1 Paulina 21 oktober 2009 kl. 12:19

    Tack älskade syster, ditt stöd betyder allt för mig. Ger mig ny kraft!
    Älskar dig, PoK

  2. 2 karin 23 oktober 2009 kl. 0:53

    klart att du är min förebild. det är ni båda. hoppas du kan se upp till mig också nån dag framöver 😛 älskar dig, puss


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
oktober 2009
M T O T F L S
« Sep   Nov »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Annonser

%d bloggare gillar detta: