Om du är intresserad av mina 4 dagar…

I fredags var jag på 80-tals sittning med kören. Det var himla kul att få klä sig lite galet och alla var supersnygga! Toastmästarinnorna höll farten och sen höll alla stämmor varsina gyckel under kvällens gång. Vi gick också loss på Freeztyle- och Abbamedley, och senare också på dansgolvet med snygga 80tals moves!

8080nära
Färglada kläder, korta avklipta jeansshorts, tights, benvärmare, våfflat hår med en toffs rakt upp (den var jag ensam om, de andra hade åt sidan, men jag härmade bara mig själv och min syster när vi va små på 80-talet), armband och örhängen i plast och sminkning i blått, neongrönt och gult (vilket tyvärr inte syns)!

I lördags åkte jag och Nicklas upp till Uppsala för att gå på födelsedagsfest hos min vän Malina! Det var också jättekul och lägenheten fylldes ordentligt under kvällen. Fick också träffa min gamla vän Lotta som också pluggar däruppe. Underbart! Sedan drog vi ut. Hamnade på en Hårdrocksbar typ..Bullets. Stående, utan att kunna dansa och utan att höra varandra sa så drog vi hemåt rätt snart. Men det gör inget för festen innan var riktigt lyckad!

På söndagen vaknade vi runt 12, då vi egentligen trodde att klockan var 11 eftersom vi som vanligt missat att ställa om klockorna. Sen åkte vi hem vid tvåtiden för att bege oss genom Linköping för att hämta present och vidare ner till Nergården för att fira Lisas 18års dag med god middag och tårtor!

I går jobbade både jag och Nicklas. Jag utan lön då då, men ändå 🙂 Jag var också på arbetspraktiksintervju. Det var  Norrköpings tidningars lokal tv-kanal som hade hittat mig genom arbetsförmedlingen. Under tiden jag satt där kom jag på att det var min första riktiga intervju någonsin. Till sommarjobb har det ju varit också men nu var det ändå en riktig där jag hade en utbildning inom det och som kunde leda till en bra karriär. Eftersom jag inte sökt tjänsten själv känns det lite konstigt men om jag får det blir jag ju glad och tar det. Inte ofta man blir uppringd för en intervju 😛 Vi får väl se hur det går!

Sen på kvällen hade jag bokat en bana på Racketcenter och vi åkte dit och spelade Tennis mellan 19-20! Det var riktigt kul! Det är sådan konditionsträning jag tycker om, för man tränar ju jättebra och blir svett men det är så kul att man glömmer hur jobbigt det är. Det var nog min andra eller tredje gång jag någonsin spelade men jag var inte så dålig, jag och Nicklas var rätt så jämna! Nice! De första servrarna jag gjorde kom dessvärre långt utanför banan och det tog ett tag innan jag lärde mig att inte ta i alls lika hårt som i squash som jag spelat mycket mer….hmmm… Nästa vecka ska vi boka en bana igen och spela med mamma och pappa. Är lite nervös för det. Dom har ju spelat massa innan så kommer bli svårt att slå dom!

Annonser

2 Responses to “Om du är intresserad av mina 4 dagar…”


  1. 1 Sofie 29 oktober 2009 kl. 0:57

    Men vem vann tennisen då? Det är ju den stora frågan 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
oktober 2009
M T O T F L S
« Sep   Nov »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Annonser

%d bloggare gillar detta: