Från bittert till glatt

Jahopp, ännu en dag bara hemma. Mår i alla fall bättre så att jag kan äta igen. Känner mig i dag riktigt pigg och glad! Har fortsatt med ringandet och sökandet om jobb, vilket har gett lite framsteg. Men alltså.. jag tycker det är så irriterande att man inte kan få något stöd nu när man inte har något arbete. A-kassa är jag inte beviljad eftersom jag inte har jobbat så mycket som man måste ha gjort. Jag valde att direkt efter gymnasiet fortsätta studera eftersom jag ändå visste vad jag ville, så varför vänta? Så vi som har det så, valt att plugga hårt och få en ordentlig utbildning får ingenting om man sen inte får något jobb direkt? Något borde det finnas…Vad ska man mer göra?

Jag vet att jag kommer få jobb nångång, och jag kommer bli nöjd en dag. Ville bara gnabba lite 🙂 Och lite hjälp på vägen skulle ju underlätta. Blä vad det suger att inte ha nåt att göra om dagarna och inte ha råd att göra något.

Jaja, i helgen ska Nicklas dra från stan för att jaga och festa uppe i Fagersta. Så jag har heeela lägenheten för mig själv J Ikväll kommer Karin hit och äter middag och har idolmys med mig. Kanske sover hon också över nu när jag har heeeela dubbelsängen för mig själv 😛

I två veckor har Alma och Ella till och från varit hemma med hög feber, antagligen svininfluensan! Ingen av dom hann få vaccinet innan.. Och nu behöver Paulina vila ut så barnen som nu är bättre ska vara hos mamma och pappa i helgen och jag åker nog dit i morgon och hälsar på jag med.

Sen är jag öppen för mer saker att göra i helgen.. får se vad som hittas på!
Ha en trevlig helg allihopa! Det ska jag ha i alla fall!

Annonser

0 Responses to “Från bittert till glatt”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
november 2009
M T O T F L S
« Okt   Dec »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Annonser

%d bloggare gillar detta: