Julstämning

Vad hände med vintern jag trodde skulle komma?? Det var minusgrader och frost och jag väntade mig mer av det och snö. Hoppas verkligen det kommer till jul i alla fall.  Nedanför kommer några bilder på när jag cyklade hem från stan förra veckan och jag njöt av den vita frosten som gör dagarna ljusare och ger en glädje.
Det var så vackert och ljust även när solen var på väg ner!

Men som sagt, nu är det plusgrader, blött och höstlikt ute. Men jag tänker såhär; kommer inte julstämningen till oss får man ordna det själv! I torsdags var vi på Nicklas syster Lisas julkonsert och de var suveräna! Hon går sista året på Estet-musik på Folkungaskolan så detta var sista julkonserten för henne. Jag är glad att det nu till helgen är dags för Luciafirande även för Lihtösernas del.


Luciatåg och levande ljus är allt juligt

I lördags var det dags för pepparkakhustävling hos Sofie! Vi delade upp oss i lag och gjorde sedan varsina pepparkakshus. Om ni vill rösta på de som gjordes så gå in på min facebook så har jag en länk i min profil!


Vårat fina hus med en passande hälsningsfras, snölykta och rök som kommer ur skorstenen.

I söndags var jag i väg på ett julgyckel också. Och med en tomteluva på huvudet var jag än en gång Staffan stalledräng 🙂 I helgen är vi även bjudna på glöggfester på tre olika håll. Så ja mina vänner, lite julstämning kan man allt fixa fram själv! Imorgon ska jag också jobba min första dag på Corren! Längtar!

Annonser

0 Responses to “Julstämning”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
december 2009
M T O T F L S
« Nov   Jan »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Annonser

%d bloggare gillar detta: