Välkommen Lucia

Så har jag avklarat min första hela arbetsdag på Corren! Det var riktigt kul och jag blev direkt utskickad på egan uppdrag. ”Ta 24Corren bilen och åk till bibblan för att ta telegrambilder!” och ”Gå till försäkringskassan för att filma inklippsbilder till programmet 30 min!” Och så gjorde jag. Med ära! 🙂 Det som inte var väntat var att mina bilder kom ut redan i gårkväll på programmet. Synd bara att de inte hade redigerat om utan bara tagit klippen rakt av som jag lagt ner dom för att skicka… Man kan också kalla mig lite av en kändis då mina händer, armar och hår syns under bilderna där jag själv fick vara aktör genom att ta en nummerlapp och skriva på några blanketter 🙂

Jag ska snart jobba någon mer dag innan det blir ”skarpa” lägen, som min chef sa. Detta för att lära mig allt där, t.ex. deras publiceringssystem. Sen kan jag bli uppringd när som helst för att jobba som fotograf och redigerare och kanske också reporter om det behövs. Yehuu!

I morgon är det dags för Lihtösens 3 dagars luciatåg och jag är redo! Var hos mamma igår och letade igenom gamla lucialinnen för att hitta någon i rätt storlek. Jag upptäckte att jag dock inte blivit kortare än i 9:an så även detta år får linnet gå ner till vaderna typ och jag får hoppas att det inte syns så mycket när man väl har vita strumpbyxor under iaf!

Det blir fyra olika sjungningar i morgon förmiddag och en på lördag och en på söndag. Kom gärna och titta på oss på söndag, för då Lussar vi på IKANO kl 13:00!! För er som missade julkonserten är det ett måste! 😀 Surprise me by beeing there!

Nedan är lite bilder jag tog på vägen hem från skolan en dag i vintras. Visst saknar jag Falun på vintern…
När jag kom hem hade det hunnit bli riktigt mörkt. Sista bilden visar mitt hus där jag bodde på vindsvåningen med burspråksfönster. Lägenheten saknar jag också ibland…

Annonser

0 Responses to “Välkommen Lucia”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
december 2009
M T O T F L S
« Nov   Jan »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Annonser

%d bloggare gillar detta: