Lusse och Lasse :)

Helgen gick fort med luciafirande både för mig och lilla Ella som jag var och tittade på. Finns det något sötare än ett luciatåg med barn mellan 1 och 5 år?? Nej, jag tror inte det. De var såå gulliga där de stod och sjöng i alla tonarter och med alla olika texter man kan tänka sig. Ella var duktig och fortsatte sjunga även när låten var slut… ”Hejsan hoppsan fallerallera!” Solopremiär! Men när hon märkte att det var bara hon så blev det lite pinsamt och hon satte sig ner och skämdes lite.. Sötnos!

Lihtösens sjungande gick finfint det med! Men efter att ha gått genom hela IKANO och sjungit Sankta Lucia om och om igen så blev det liiiite tjatigt…! 🙂

Fredagskvällen blev inte alls som jag förväntat. Jag och Nicklas skulle bara ha en myskväll men när pappa berättar att mamma inte mår så bra och erbjuder mig en biljett till Lars Winnerbäcks konserten i Cloetta Center tackar jag ju självklart inte nej! Så där satt pappa och jag i några timmar och såg på en jättebra konsert. Lite oväntat både att vara där och att Lasse gjorde bättre ifrån sig än jag hoppats på.  Med bra ordning på låtarna, spännande ljussättning och massa nya bra låtar som fick fart på publiken!

I lördags var det glöggfirande både hos mor och far och hos Kristin och Daniel. Och i går fortsattes det med glöggdrickandet då vi hade julavslutning för Lihtösen hos vår dirigent May. Vi såg också julfilmen ”Love actually”.  Fick med mig inspelning från vår julkonsert som jag nu ska sätta mig att redigera så att vi alla kan bränna ner egna cd-skivor att t.ex. ge i julklapp 🙂


Ellas söta luciatåg 🙂 Ella var tomteflicka!


Och så vårat vackra tåg på IKANO.Samlad kompott av bilder från konserten där jag studerade mycket av ljussättningen och även de filmer som visades till vissa låtar.

Annonser

1 Response to “Lusse och Lasse :)”


  1. 1 Sofie 18 december 2009 kl. 13:11

    Pulkaåkning vankas imorn kväll 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
december 2009
M T O T F L S
« Nov   Jan »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Annonser

%d bloggare gillar detta: