Julijul

Jag har helt enkelt inte tid längre att skriva så mycket i bloggen. Men det är jag mest glad över. Det betyder ju att jag har fått tillbaka mitt liv och vill och orkar göra saker om dagarna. Nu är det förstås mycket inför julen som vanligt men ändå. Jag har träffat massa kompisar och fikat, åkt pulka, lekt i snön, gått i skogen och letat och huggit gran, sjungit , tränat och pysslat hemma. Det finns alltid nåt att göra. Så alltså, jag ser det nästan som att ju mindre jag skriver här desto bättre mår jag 🙂

Jag var hos min läkare igen förra veckan då jag hade mått super i veckor!! Detta syntes också på de diagram som gjort utav de prover jag tar varannan vecka. De där värdena jag beskrev i ett tidigare inlägg (kan läsas här) har ändrats mot det bättre och antagligen är det därför jag mått bättre igen. Nu har A och B nästan bytt plats och är ungefär där de ska ligga för att verka som bäst.

Tyvärr har maggen strulat nu under veckan igen och jag har ont mer eller mindre varje dag. Jag hoppas verkligen inte att det är påväg till det sämre igen. Men som sagt, jag måste lära mig att leva med det och det har jag börjat gjort. Det är stor skillnad från de år som varit och hur jag har det nu. Jag har nog minst lika ont ibland men jag har lyckats lära mig hur jag ska hantera och acceptera det på ett bättre sätt så att jag kan fortsätta att leva vidare nästan som vanligt i alla fall.

Det är först och främst träningen som får lida då jag inte alls orkar så mycket som förrut och vissa dagar orkar inte alls träna. 😦 Men vardagslivet fungerar bra. Jag mår bara bättre av att få komma hemifrån, få frisk luft och tänka på annat. Då känns magen bättre, eller det blir nog psykiskt att jag inte tänker på det och då tror jag inte att det känns lika väl. 🙂

Nu är det jul igen och morgondagen firas med Nicklas hemma på morgonkvisten och sen skjutsar han mig till mor och far innan han åker vidare till sin familj. Hemma hos oss är karin, mormor och morfar redan på plats och sedan kommer också Paulina med familj! Ikväll kommer våra syskon, de som kan, till oss för att ha lite uppsittarkväll med julbak, julklappsinslagning, glögg och mys. Nu beger jag mig ut på stan för att hitta det sista till karln min!

GOD JUL PÅ ER ALLA! 🙂

Annonser

0 Responses to “Julijul”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
december 2009
M T O T F L S
« Nov   Jan »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Annonser

%d bloggare gillar detta: