Long time…

Oj vad det går undan. Har ju missat massa veckor här..haha. Men orkar inte skriva om mina vardagsbestyr jämt ju. Har ju annat för mig om dagarna än och sitta här och skriva… typ sitta och leta jobb och lägenhet på internet istället 😛

Jag kan däremot uppdatera er läsare om att jag nu mår bara bättre och bättre i magen och jag tror vi börjar hitta rätt i mediciner och mängd. Lite är det nog kvar som ska justeras så att alla värden ligger bra till och sen är det fortfarande lite biverkningar som jag vill bli av med. Är lite dissig i synen och yr och ont i huvudet emellanåt. Och sen sover jag inte bra om nätterna, men det kan ju bero på mina ständiga mardrömmar och att jag kallsvettas hela tiden 🙂 hmmm… Men men, har vant mig vid det mesta så som jag mår nu är det bara bättre! 🙂

OCH! I morgon är sista dagen jag ska äta kortison!! Yehuu! Jag har trappat ner nu i några veckor och jag tycker mig börja ana lite konturer i mitt ansikte, och även på kroppen igen!

Träningen har börjat gå bättre och bättre också och jag ska f*n i mig ha en kropp som heter duga till sommaren igen! Det enda som hindrar mig nu är att jag ju på nyårsafton var lite klantig och skadade mig… Jag ville också vara lika cool som de andra och springa ut i snön och slänga sig efter att vi suttit i bastun ett tag. I bara bikini slänger sig en först varm, men snart iskall Erika ut i snön ( som för övrigt inte var sådär pudrig och skön utan isig och hårt!) och fort som tusan vill jag in igen. Men då kommer Nicklas och tar tag i mig igen och slänger ner mig i snön trots att jag skriker som en galning: NEJ!!!
Jag känner hur jag tappar känseln i mina fötter och ben och försöker springa så snabbt och försiktigt jag kan in igen. När jag är väl är inne och inte känner vart jag går så halkar jag i tvättstugan och slår i armen ordenligt! Först såg vi inte varifrån jag blödde och jag kände inte så mycket fören senare på natten. Jag hade fått ett ganska stort jack i armbågen och de resterande i bikini och badbyxor fick hjälpa mig in i duschen och spola mig ren och varm och sen plåstra om mig. TACK snälla ni för all hjälp! Och tack för ett underbart nyårsfirande, trots att jag ramlade!! (Bilder får komma senare)

Eftersom alla had druckit nyår så det va ingen som kunde köra mig till nån och sy, så dan efter blev det sjukan. Men det var ingen fraktur iaf och såret får läka av sig självt. Så nu är Nicklas min doktor och plåstrar om mig några dagar i veckan. Den värsta värken är över så att jag kan sova om nätterna, vilket jag inte kunde den första natten. Men har fortfarande svårt att röra mig fullt ut och såret är inte läkt.

Så, träningen får vara till en viss gräns. Men i full gång är den. Har man ont i armen kan man träna annat! Som bodystep, löpning, ben, mage, rygg och så. I dag blir det mage och rygg 30 min och löpning med Sofie.

Annonser

0 Responses to “Long time…”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
januari 2010
M T O T F L S
« Dec   Feb »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Annonser

%d bloggare gillar detta: