Mot målet!

Bodystep i torsdags igen, denna gång med Karin. Det blev många vilopauser och svettorkande, men det gick bättre än första gången! Det känns att det går åt rätt håll. I veckan är det dags igen. Ska försöka hinna med en stepomgång i veckan, och sen egen träning tre gånger, och/eller ytterligare något pass. Jag tänkte iaf lägga upp mitt eget schema så att jag tränar rygg, mage och triceps en dag, sen bröst, biceps och axlar en dag och en dag ben. Sen kan det bli att något pass tar upp några av dessa delar och då kan man ju få det att bli en del av schemat. 😛

Sofie och Erika (Lillen) har bestämt sig för att köpa gymkort nu med på Nautilus!!! Ja!! Då har man ännu mer motivation att gå och träna. Alltid roligare tillsammans med någon.

Det jobbigaste är att jag mår illa väldigt ofta efter träning. Vet inte om det kan bero på att jag är så pass otränad eller om det har något med min sjukdom att göra och alla mediciner. Vet att jag ska ta det lugnt om jag känner av något, men är svårt när jag så gärna vill!

I fredags var det bestämt att Madde och Mange skulle komma hit. Och så blev dett. Vi spelade Galenpanna och pratade strunt hela kvällen. Himla mysigt! I lördags var det partaj hos Sofie och det var länge sen jag blev så pass onykter..hehe. Men jag hade såå kul! Jag var med nästan alla jag älskar mest och jag var så glad, hela kvällen! Var länge sen jag hade så kul! Men! Jag mådde super igår! 🙂 Men för träningens och magens skull blir det som mest en gång i månaden party för mig 😛

Nu blir det lunch och senare ska jag in och träna med Karin. I dag blir det styrka med fokusering på rygg, mage och triceps tror jag.

Annonser

1 Response to “Mot målet!”


  1. 1 Anna 19 januari 2010 kl. 15:01

    Nu har jag äntligen läst igenom hela bloggen, går snabbt för mig.. :p Härligt att du mår bättre, hoppas verkligen det fortsätter så! Kram!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
januari 2010
M T O T F L S
« Dec   Feb »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Annonser

%d bloggare gillar detta: