LHC är dom bästa!

Hejja Hejja Hejja klubben! Yes, och det bevisades också igår på hemmamatchen i Cloetta Center. Jag satt med pappa på ena sidan med likadan LHC halsduk som mig och på andra sidan satt Nicklas med både matchtröja och halsduk…men såklart i Djurgårdens färger!!! Men som sagt, vi bevisade vilka som var bäst och vann med hela 7-4!! 😀 😀 Var en av mina julklappar av älsk så tack!

Träning blev det också i går. Rygg, mage och triceps. Och i dag känns det vill jag lova.

Skulle träffat Lotta i dag men har sovit så dåligt i natt att jag var tvungen att ta en hemma dag och söka lite jobb och städa. Träningen ikväll blir inte bodystep som planerat, utan egen träning för tvättiden vi har måste gå före.

By the way, har tagit sista kortisontabletten på förhoppningsvis väldigt länge! Men det tar väl ett tag innan det är helt ute ur kroppen. Av drickandet i helgen tror jag det påverkat magen lite för det känns lite ostabilt men ska man ha kul får man lida pin…eller nåt sånt 😛

Nedanför, bilder från julen 2009.


Här var dagen då jag, Karin, mamma, pappa, Nicklas och Göran gick ut i Nergårdsskogen för att leta granar. Lite lek i snön blev det också såklart!

Längst in i granplanteringen hittade vi den gran vi ville ha och den bars till bilen precis som Musse och Pluto kl 15 Julafton!

Dagen innan jul hade jag och Nicklas syskonuppsittarkväll. Vi lagade köttbullar och bakade kärleksmums och gräddkola. Gick sådär ett tag, men löste sig och det vi fick mycket beröm julafton!

Sedan var julafton här och granen kunde inte vara finare. Lite sne kanske, men så ska det bara vara! Nicklas kom på middag juldagen och han såg inte heller så dum ut 😀

Annonser

0 Responses to “LHC är dom bästa!”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
januari 2010
M T O T F L S
« Dec   Feb »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Annonser

%d bloggare gillar detta: